Nr oferty: StPr/24/1048Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Warunki pracy i płacy | |
Miejsce pracy: | Okrężna 14, 40-808 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie |
Zakres obowiązków: | - Przygotowywanie potraw kuchni polskiej według receptur. Przestrzeganie obowiązujących standardów. Racjonalne gospodarowanie towarem. - Zlecenie wykonywane w godzinach: 6:00-14:00 do ustalenia z pracodawcą + soboty, niedziele, święta. |
Rodzaj umowy: | Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług |
Wymiar etatu: | |
Zmianowość: | nie dotyczy |
Liczba godzin pracy w tygodniu: | 40 |
Data rozpoczęcia: | 22.04.2024 |
Wynagrodzenie brutto: | od 27,7 PLN |
System wynagradzania: | |
Wymagania konieczne | |
Wykształcenie: |
|
Pozostałe wymagania | |
Inne wymagania: | Wymagane wykształcenie min. zawodowe - mile widziane gastronomiczna. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza przy żywieniu zbiorowym. Mile widziana AKTUALNA książeczka sanepidu, ale niekoniecznie. Wymagane orzeczenie o stopniu niepełnosprawności. |
Dane pracodawcy: | |
Pracodawca: | "NIROPRIM" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Sposób aplikowania: | bezpośrednio do pracodawcy |
Adres: | Okrężna 14, 40-808 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie |
Osoba do kontaktu: | Agnieszka Dłubak |
Numer telefonu: | 695-434-542 |
E-mail: | |
Język aplikacji: | polski |
Wymagane dokumenty: | CV - Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-14:00) (Tel. 695-434-542) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Okrężna 14, 40-808 Katowice) |
Sposób kontaktu przekazania dokumentów: |
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny celem ustalenia spotkania z pracodawcą, Godziny : 8:0 |